Onpa mukavaa että löysit tiesi tälle sivustolle. Me Aikavaelluksen hallinnoijat (ry) toivomme että tämä sivu kehittyisi vilkkaaksi kommunikaatiokanavaksi missä voimme tarjota teille Aikavaellukseen liittyviä opastus- ja opetustapahtumia – ja missä voimme myös keskustella luonnontietelliseen maailmankuvaan liittyvistä kysymyksistä.

Tämän sivun kautta myös löytyy informaatiota astrobiologiaan liittyvästa opetustarjonnasta Euroopassa – erityisesti ”Euroopan astrobiology campus” –nimisen ERASMUS-ohjelman ilmaisista kansainvälisistä kursseista (ks. linkki alla). Toinen tärkeä astrobiologian alan yhteistyöfoorumi on Life-Origins niminen COST-hanke (life-origins.com). Nämä astrobiologian alan järjestöt tarjoavat koulutus- ja yhteistyömahdollisuuksia tutkijoille ja opiskelijoille.

Täällä Suomessa tarjoamme pieniä kursseja kohtaamisia myös koululaisille – ja kenelle vain tämän asian harrastajille: tulkaa mukaan kävelemään Aikavaellus-reitille ja keskustelemaan maailman syvän historian eri vaiheista – ja siitä miten eri asiat vaikuttavat toisiinsa tällä planeetalla.

Toivomme, että tämä verkkosivu ja laattatekstit auttavat avaamaan historian käänteitä syvemmältä ja laajemmalta kuin pelkät informaatiolaatat. Mielellämme kuulisimme tai lukisimme myös teidän kommenttejamme sekä reitistä – että syvästä historiasta!